Results 1 to 7 of 7

Thread: Comm Issues

  1. #1
    Can I have your Tots backdraftf20's Avatar
    Rank
    Forum Member
    Division
    None
    Status
    Active
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Ohio
    Age
    29
    Posts
    11

    Omg Comm Issues

    So i have asked in the TS if anyone new how to fix the issue of my headset not working on BF4. worked fine before i went from windows 7 to windows 10. headset works with everything else but BF4. IM pulling what hair i have left on top of my head out trying to fix this issue. i have already tryed running orgin in admin still not fixed. any help would be great so i have in game comms

  2. #2
    You are depriving some poor village of its idiot AOD Member AOD_Timmee45's Avatar
    Rank
    Specialist
    Division
    Battlefield
    Status
    Active
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    725

    Default

    Try re-installing your BF4 plugin, and also if you're using a USB headset make sure that the driver for it is up to date.

  3. #3
    Can I have your Tots backdraftf20's Avatar
    Rank
    Forum Member
    Division
    None
    Status
    Active
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Ohio
    Age
    29
    Posts
    11

    Default

    the reinsltall would take a year and a day to do, i have DSL not cable and its a turtle beach headset so its usb but how do i makle sure the driver is up to date. yes im a pc gamer but not pc tech savvy

  4. #4
    Can I have your Tots backdraftf20's Avatar
    Rank
    Forum Member
    Division
    None
    Status
    Active
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Ohio
    Age
    29
    Posts
    11

    Default

    the turtle beach headset plugs into my headphone and mic jack then its usb plug is for power. soooo yeah

  5. #5
    Single Stroke of Hell
    AOD_Cryptix's Avatar
    Rank
    Sergeant
    Division
    Blizzard Universe
    Status
    Active
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Always pushing foward
    Age
    22
    Posts
    1,267

    Default

    Go into your Origin settings and make sure that your microphone is set to the one you are currently using.
    Donít give up saying youíre living within your means.
    Donít become a boring man like that.



  6. #6
    Save your breath. You'll need it to blow up your date! AOD Member AOD_crucified's Avatar
    Rank
    Private First Class
    Division
    PlayerUnknown
    Status
    Active
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    calgary
    Posts
    847

    Default

    Smash it into tiny little pieces. Go to the store buy a new one. Always works for me. Plus I feel great afterwards

    Sent from my D6603 using Tapatalk

  7. #7
    Can I have your Tots backdraftf20's Avatar
    Rank
    Forum Member
    Division
    None
    Status
    Active
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Ohio
    Age
    29
    Posts
    11

    Default

    grwat advise cru lol ill make sure i fot that with a 100usd headset XD


 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
vBulletin Skin By: ForumThemes.com
Top