Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Can I have your Tots iNishke's Avatar
    Rank
    Forum Member
    Division
    None
    Status
    Active
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Maryland, USA
    Posts
    15

    Icon5 A friend had a question...

    I feel like this is in the wrong area of the forums, so sorry in advance. A friend of mine had a question pertaining to War Thunder and usernames. This is going to sound confusing for the most part because I simply can not format my words into proper sentences. Anyway he asks, "If I join one of the squadrons in War Thunder that pertains to The Angels of Death, can I transfer my other War Thunder account into the squadron if allowed?" I didn't give him a straight answer, mostly because I didn't have one. I, too, had this question soon after he asked so I turned to here. I also have a second War Thunder account but did not have any intentions to join the current squadron I am in (AODA on my iNishke [main] account) because I thought "Hey, that would cause a lot of confusion" and that I shouldn't ask. But here I am. If it isn't allowed for any other reason, please let me know so I can inform him of that. Sorry in advance if this is in the wrong section of the forums. If there is any confusion, do tell!

  2. #2
    Supreme Galactic Overlord AOD Member AOD_nimvlar's Avatar
    Rank
    Private First Class
    Division
    War Thunder
    Status
    Active
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    West Coast, USA
    Posts
    1,525

    Default

    I'm really not sure why you (or your friend) would have more than one active war thunder account since all nations/vehicles are open to every account.

    However, if both accounts are being played then yes, they should be in an AOD Squadron and you should be on TS regardless of which one you are playing.

    Quote Originally Posted by AOD_Kestah
    Best forum post EVER!!!!

  3. #3
    Can I have your Tots iNishke's Avatar
    Rank
    Forum Member
    Division
    None
    Status
    Active
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Maryland, USA
    Posts
    15

    Default

    Quote Originally Posted by AOD_nimvlar View Post
    I'm really not sure why you (or your friend) would have more than one active war thunder account since all nations/vehicles are open to every account.

    However, if both accounts are being played then yes, they should be in an AOD Squadron and you should be on TS regardless of which one you are playing.
    Yeah, I have one account where I play as the USA (iNishke) and the other is Germany. I'll keep in mind the TS thing regardless of which ever account I'm on. Thanks for the info nimvlar.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  4. #4
    If you ain't makin' waves, you ain't kickin' hard enough!
    AOD_BoomBoomStick's Avatar
    Rank
    Staff Sergeant
    Division
    War Thunder
    Status
    Active
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    the netherlands
    Posts
    3,852

    Default

    Why would you use different accounts ? 1 to play USA and 1 to play Germany???
    you can do that in 1 account .??




    For the Angel of Death spread his wings on the blast,
    And breathed in the face of the foe as he passed,
    And the eyes of the sleepers waxed deadly and chill,
    And their hearts but once heaved, and for ever grew still.

  5. #5
    ~HaKuNa MaTaTa~ AOD Member AOD_Sworn Assassin's Avatar
    Rank
    Private First Class
    Division
    War Thunder
    Status
    Active
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Roll Tide!!!
    Age
    29
    Posts
    4,845

    Default

    Quote Originally Posted by AOD_BoomBoomStick View Post
    Why would you use different accounts ? 1 to play USA and 1 to play Germany???
    you can do that in 1 account .??
    grinding would suck too, would have to buy 2 premium accounts
    WaR~ThUnDeR ~ HaKuNa MaTaTa ~

    ~~ AOD4LiFe ~~ (R.I.P.) MOH:AA division
    https://soundcloud.com/tucker0012 ~~~ Roll Tide Roll ~~~ Alabama Crimson Tide ~~~

  6. #6
    Can I have your Tots iNishke's Avatar
    Rank
    Forum Member
    Division
    None
    Status
    Active
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Maryland, USA
    Posts
    15

    Default

    Quote Originally Posted by AOD_BoomBoomStick View Post
    Why would you use different accounts ? 1 to play USA and 1 to play Germany???
    you can do that in 1 account .??
    I'm just weird like that I don't know what it is, I do that a lot though.



    Quote Originally Posted by AOD_Sworn Assassin View Post
    grinding would suck too, would have to buy 2 premium accounts
    Like I said, I'm weird like that I don't want a premium account though



    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by AOD_Whaleco; 11-10-2015 at 02:24 PM. Reason: merged 2 separete posts

  7. #7
    A really Cool Cat AOD Member AOD_rayrayblues's Avatar
    Rank
    Private First Class
    Division
    War Thunder
    Status
    Active
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Tempe, Arizona
    Age
    67
    Posts
    437

    Default

    You can fly any nation from one account. On the bottom of the hangar screen on either side of your line up are nation flags. Just pick one.
    Deleting the other account will buy you about 12Gb of free hard drive space.

    p.s. I'm weird too


 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
vBulletin Skin By: ForumThemes.com
Top