Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    I get enough exercise just pushing my luck AOD Member AOD_Caash95's Avatar
    Rank
    Private First Class
    Division
    War Thunder
    Status
    Active
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Ecuador
    Age
    22
    Posts
    373

    Default Packet Loss pissing me off

    guys so far ive resetted the router for the internet but the packet loss keeps creeping up to 88% does someone have any advice on what to do about this matter

  2. #2
    Okay, who put a stop payment on my reality check? AOD Member AOD_TheRealDon's Avatar
    Rank
    Private First Class
    Division
    War Thunder
    Status
    Active
    Join Date
    Aug 2015
    Location
    The Western Front
    Age
    26
    Posts
    470

    Default

    And which server is this on the US or did you leave it on EU at somepoint?

  3. #3
    If you choke a smurf, what color does it turn? AOD Member AOD_B.Rubble's Avatar
    Rank
    Specialist
    Division
    War Thunder
    Status
    Active
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Las Vegas,Nv
    Age
    47
    Posts
    1,172

    Default

    Packet loss is a result of connectivity issues. Either distance/hops needed,or interference in same.
    BRUBBLE

    Bringing BedrockBedlam to a Map near YOU
    "If ur gonna ride My ass,You better pull My hair

  4. #4
    I get enough exercise just pushing my luck AOD Member AOD_Caash95's Avatar
    Rank
    Private First Class
    Division
    War Thunder
    Status
    Active
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Ecuador
    Age
    22
    Posts
    373

    Default

    it was on either server

  5. #5
    If I'm not back in 5....wait longer! AceofSlayed's Avatar
    Rank
    Forum Member
    Division
    None
    Status
    Active
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    55

    Default

    Does the router get updates by your provider? (If it's a combo unit). Could they have blocked a port?

  6. #6
    Okay, who put a stop payment on my reality check? AOD Member AOD_TheRealDon's Avatar
    Rank
    Private First Class
    Division
    War Thunder
    Status
    Active
    Join Date
    Aug 2015
    Location
    The Western Front
    Age
    26
    Posts
    470

    Default

    Ok if it's on both servers, check and see if your running a third party networking program such as killerlan or similar. If so disable them and see if it occurs with the built in NIC on your motherboard, also check and see if your NIC needs an update. Another step you can check is if your network provider is doing some sort of maintenence on their servers or lines and if that it could be causing some interruptions.


 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
vBulletin Skin By: ForumThemes.com
Top