Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Boycott shampoo! Demand the REAL poo! AOD Member AOD_91comet91's Avatar
    Rank
    Private First Class
    Division
    Battlefield
    Status
    Active
    Join Date
    May 2016
    Location
    appleton wis
    Posts
    114

    Default need a little help

    me and my wife share the same pc all programs that i have on start work for me but when we start the wife's account all but one program dosent start. how do you get it to start on her account i have tried many thing but if it start on hers it dosent start on mine then

  2. #2
    Best Looking AOD Member AOD_BobNoxiousUSA's Avatar
    Rank
    Private First Class
    Division
    Battlefield
    Status
    Active
    Join Date
    Feb 2019
    Location
    Western NY
    Posts
    425

    Default

    Which program? Which OS?

  3. #3
    Boycott shampoo! Demand the REAL poo! AOD Member AOD_91comet91's Avatar
    Rank
    Private First Class
    Division
    Battlefield
    Status
    Active
    Join Date
    May 2016
    Location
    appleton wis
    Posts
    114

    Default

    msi afterbruner its start on mine but not on her side we both have admin rights. 1 i installed it on her side then didnt work for me 2 i made a shortcut and put in the programs for the start up didnt work. 3 made a shortcut just for her start up didnt work. litte lost

  4. #4
    Knee High to a Worms Ass Bob2022's Avatar
    Rank
    Forum Member
    Division
    None
    Status
    Active
    Join Date
    Apr 2022
    Posts
    3

    Default

    This might help although I don't have msi afterburner. https://www.reddit.com/r/buildapc/co...rent_accounts/

  5. #5
    Boycott shampoo! Demand the REAL poo! AOD Member AOD_91comet91's Avatar
    Rank
    Private First Class
    Division
    Battlefield
    Status
    Active
    Join Date
    May 2016
    Location
    appleton wis
    Posts
    114

    Default

    it wants me to install it

  6. #6
    Looks like I picked the wrong week to quit sniffing glue AOD Member AOD_mikesdeman's Avatar
    Rank
    Private
    Division
    Call of Duty
    Status
    Active
    Join Date
    Jul 2020
    Posts
    48

    Default

    That is fine, it installs to your roaming folder so you will have to have a separate install for each windows user. The settings will not be shared between the installs.

  7. #7
    Boycott shampoo! Demand the REAL poo! AOD Member AOD_91comet91's Avatar
    Rank
    Private First Class
    Division
    Battlefield
    Status
    Active
    Join Date
    May 2016
    Location
    appleton wis
    Posts
    114

    Default

    do i install it where the first one is in installed?

  8. #8
    Boycott shampoo! Demand the REAL poo! AOD Member AOD_91comet91's Avatar
    Rank
    Private First Class
    Division
    Battlefield
    Status
    Active
    Join Date
    May 2016
    Location
    appleton wis
    Posts
    114

    Default

    this is the response i got from mis it can only support 1 account

  9. #9
    Boycott shampoo! Demand the REAL poo! AOD Member AOD_91comet91's Avatar
    Rank
    Private First Class
    Division
    Battlefield
    Status
    Active
    Join Date
    May 2016
    Location
    appleton wis
    Posts
    114

    Default

    AOD_mikesdeman a little more information please

  10. #10
    MOAR GLUE!! AOD Member AOD_zeke009's Avatar
    Rank
    Private First Class
    Division
    Call of Duty
    Status
    Active
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    MN
    Age
    44
    Posts
    273

    Default

    Sounds like it installs to a single profile and not all users. Search and see if there are command line switches you can use to force it to install for all users.

    Try this: https://msfn.org/board/topic/130660-...-to-all-users/
    Game Stats: CoD:BO Cold War |
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Alias': Activision: Zeke009#2424731 | See my profile/about me page for Battle.net, Uplay, & Origin/EA

  11. #11
    MOAR GLUE!! AOD Member AOD_zeke009's Avatar
    Rank
    Private First Class
    Division
    Call of Duty
    Status
    Active
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    MN
    Age
    44
    Posts
    273

    Default

    Quote Originally Posted by AOD_zeke009 View Post
    Sounds like it installs to a single profile and not all users. Search and see if there are command line switches you can use to force it to install for all users.

    Try this: https://msfn.org/board/topic/130660-...-to-all-users/
    Look at the last post, it seems to hold the answer. I don't use MSI Afterburner, so I can't test to confirm.

    I recommend the following, after you completely uninstall Afterburner:
    1) Create a folder named "_installs" on C:
    2) Create a folder named "_installs\MSI_Afterburner"
    3) Create a command line like this: MSIEXEC /i "c:\_installs\MSI_Afterburner\<packagename>" /qb ALLUSERS="1"
    4) Copy/Paste to a run line (Win+R) and test
    5) If that does not work, try the variant in the post I linked using ALLUSERS="2"
    Game Stats: CoD:BO Cold War |
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Alias': Activision: Zeke009#2424731 | See my profile/about me page for Battle.net, Uplay, & Origin/EA

  12. #12
    Boycott shampoo! Demand the REAL poo! AOD Member AOD_91comet91's Avatar
    Rank
    Private First Class
    Division
    Battlefield
    Status
    Active
    Join Date
    May 2016
    Location
    appleton wis
    Posts
    114

    Default

    might need help with this i know how to do 1 & 2 but 3 kind of but dont know how to save the command line.

  13. #13
    MOAR GLUE!! AOD Member AOD_zeke009's Avatar
    Rank
    Private First Class
    Division
    Call of Duty
    Status
    Active
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    MN
    Age
    44
    Posts
    273

    Default

    Quote Originally Posted by AOD_91comet91 View Post
    might need help with this i know how to do 1 & 2 but 3 kind of but dont know how to save the command line.
    Just downloaded Afterburner and it is an exe, not an msi. So the above won't work and there appears to be no work around for this. It only works for 1 user, there are posts going back years with complaints about this.
    Game Stats: CoD:BO Cold War |
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Alias': Activision: Zeke009#2424731 | See my profile/about me page for Battle.net, Uplay, & Origin/EA

  14. #14
    Boycott shampoo! Demand the REAL poo! AOD Member AOD_91comet91's Avatar
    Rank
    Private First Class
    Division
    Battlefield
    Status
    Active
    Join Date
    May 2016
    Location
    appleton wis
    Posts
    114

    Default

    thanks for the help


 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
vBulletin Skin By: ForumThemes.com
Top