Results 1 to 10 of 10

Thread: Bsod

  1. #1
    ID-10-T AOD_Maggoty's Avatar
    Rank
    Sergeant
    Division
    PlanetSide 2
    Status
    Active
    Join Date
    May 2011
    Location
    Arizona
    Age
    33
    Posts
    1,029

    Default Bsod

    Yay, I get to spend today troubleshooting!

    But seriously my computer did some updates today and decided to do the black screen of death. It's 8.1, it has a mobile cursor, task manager and Ctrl alt Del work, programs will not start, and the task bar is visible with only the windows logo. The only accessible thing outside of Ctrl alt Del is the right click menu for the task bar. I cannot force programs to run via task manager but I can stop them. There are no suspicious programs in task manager and I can access safe mode.

    Sent from an undisclosed location...

    Nuts.

  2. #2
    Looks like I picked the wrong week to quit sniffing glue sinthetic's Avatar
    Rank
    Forum Member
    Division
    None
    Status
    Active
    Join Date
    May 2014
    Posts
    44

    Default

    What I would do since you have access to safe mode is a system restore to the nearest date before the windows update. That will most likely fix the issues.

  3. #3
    ID-10-T AOD_Maggoty's Avatar
    Rank
    Sergeant
    Division
    PlanetSide 2
    Status
    Active
    Join Date
    May 2011
    Location
    Arizona
    Age
    33
    Posts
    1,029

    Default

    Just tried that. Windows claimed something was corrupted on the hard drive. After fixing that system restore no longer has any restore points.

    Other failed fixes include updating drivers, forcing windows to use clean drivers, explorer.exe, and checking the shell registry entry.

    I'm getting closer and closer to system refresh, system reset, or a whole re-install.

    Sent from an undisclosed location...

    Nuts.

  4. #4
    Looks like I picked the wrong week to quit sniffing glue sinthetic's Avatar
    Rank
    Forum Member
    Division
    None
    Status
    Active
    Join Date
    May 2014
    Posts
    44

    Default

    Yeah, sounds like something got HORRIBLY corrupt during the updates. Even if you did find a solution theres a HUGE chance something else will go wrong. In my honest opinion I would do a file backup and just re install windows. Pain in the ass, but a guarantee fix.

  5. #5
    ID-10-T AOD_Maggoty's Avatar
    Rank
    Sergeant
    Division
    PlanetSide 2
    Status
    Active
    Join Date
    May 2011
    Location
    Arizona
    Age
    33
    Posts
    1,029

    Default

    Lol now it's stuck in a safe mode loop.

    Sent from an undisclosed location...

    Nuts.

  6. #6
    Looks like I picked the wrong week to quit sniffing glue sinthetic's Avatar
    Rank
    Forum Member
    Division
    None
    Status
    Active
    Join Date
    May 2014
    Posts
    44

    Default

    LOL! Yeah, I would definitely just re-install the OS.

  7. #7
    ID-10-T AOD_Maggoty's Avatar
    Rank
    Sergeant
    Division
    PlanetSide 2
    Status
    Active
    Join Date
    May 2011
    Location
    Arizona
    Age
    33
    Posts
    1,029

    Default

    I got it!

    Somewhere along the line Task Manager was able to force things to run again so I properly re-installed my display drivers. It was intel's display driver screwing everything up.

    Nuts.

  8. #8
    Looks like I picked the wrong week to quit sniffing glue sinthetic's Avatar
    Rank
    Forum Member
    Division
    None
    Status
    Active
    Join Date
    May 2014
    Posts
    44

    Default

    Good to hear! Cheers!

  9. #9
    Don't piss me off! I'm running out of places to hide the bodies
    AOD_Peasnriz's Avatar
    Rank
    Sergeant
    Division
    Destiny 2
    Status
    Active
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    The sock draw
    Posts
    1,727

    Default

    Click image for larger version. 

Name:	43987836.jpg 
Views:	20 
Size:	54.9 KB 
ID:	11610

  10. #10
    Can I have your Tots Carcinognic's Avatar
    Rank
    Forum Member
    Division
    None
    Status
    Active
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    19

    Default

    Intel had a screwed up driver for my gigabyte motherboard not too long ago that wouldn't put audio over HDMI. They're slipping.


 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
vBulletin Skin By: ForumThemes.com
Top