Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    I NEED REPAIRS......! AOD Member AOD_Mickgoth's Avatar
    Rank
    Private First Class
    Division
    PlanetSide 2
    Status
    Active
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    UK
    Age
    36
    Posts
    920

    Default Screenshot Problems

    Hi peeps,

    I've been having problems taking screenshots in-game (Planetside 2). I use MSI afterburner as it shows temps etc and i've setup my manual curve for my graphics cards fans. No problems there.
    I've setup my hotkey and changed the destination save folder. I can take a screenshot of my desktop and any folders open on it and it saves, as it should, to my save location (also makes the "ping" noise)
    However when i press the hot key in game, no noise, and only a black screenshot file in my save location.
    I use shadowplay for recording. No problems there.
    I've had this working before. All my drivers/software are up-to-date

    I've tried fraps with the exact same issue (sometimes it doesn't even take the shot)

    Is it maybe because Planetside is running x64?

    I've also added Launchpad.exe for PS2 to the rocca (think thats what its called) setting to no avail

    I don't run PS2 through steam as Steam has caused me problems in the past (pain in the ass sometimes) so i don't have the F12 option.

    Any help?? thanks


  2. #2
    I NEED REPAIRS......! AOD Member AOD_Mickgoth's Avatar
    Rank
    Private First Class
    Division
    PlanetSide 2
    Status
    Active
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    UK
    Age
    36
    Posts
    920

    Default

    *BUMP* anyone got any ideas on this. Or any indepth knowledge of MSI afterburner?



 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
vBulletin Skin By: ForumThemes.com
Top