Results 1 to 10 of 10

Thread: Crashing

  1. #1
    Grudge AOD Member AOD_Caliber's Avatar
    Rank
    Corporal
    Division
    Jedi Knight
    Status
    Active
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    City of Delusion
    Age
    21
    Posts
    1,382

    Default Crashing

    So for the past few weeks, I've been getting errors when hopping onto Pande. I always crash at least once but manage to still get back into the game eventually. Now I can't get into the server at all. If I use the launcher, I get an error stating that I'm using V1.3 while the server uses 1.3.2. Though when MB2 loads, it says in the corner that it's V1.3.2. If I use mbii.x86, which I've been using for months now and haven't had issues, it crashes upon Awaiting Gamestate with the following error:

    Spoiler
    74757 files in pk3 files

    WARNING: You are missing some files referenced by the server:
    MBII/MBII_Mac.pk3
    MBII/MBII.pk3
    MBII/MBAssets3.pk3
    MBII/mb2_sb_destroyer.pk3
    MBII/mb2_BF_Geonosis.pk3
    MBII/02_MovieGameMappack.pk3
    You might not be able to join the game
    Go to the setting menu to turn on autodownload, or get the file elsewhere


    VM_Create: uix86.dll failed!
    VM_CreateLegacy: uix86.dll failed!
    *******************
    ERROR: VM_CreateLegacy on ui failed
    ********************
    VM_Create: uix86.dll failed!
    VM_CreateLegacy: uix86.dll failed!
    recursive error after: VM_CreateLegacy on ui failed


    First tried repairing installation; didn't work. Uninstalled and made a clean, full reinstall without adding back any extra files and it still gave me the same error. When I looked into the MB2 folder, I noticed that some of the files that the error mentioned were actually there and some were not. For instance, 02_MovieGameMappack.pk3, MBII.pk3, and MBAssets3.pk3 were in the folder, contrary to the error, but the rest were not. Any help would be greatly appreciated =]
    Last edited by AOD_Caliber; 03-22-2016 at 12:10 AM.



  2. #2
    Boycott shampoo! Demand the REAL poo! Misery's Avatar
    Rank
    Forum Member
    Division
    None
    Status
    Active
    Join Date
    Jan 2016
    Age
    24
    Posts
    145

    Default

    Did you try restarting?

  3. #3
    _____#2_____
    AOD_Derek Jeter's Avatar
    Rank
    Sergeant
    Division
    Jedi Knight
    Status
    Active
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Atlanta, Georgia
    Posts
    1,177

    Default

    Restarting my pc always fixes this.

  4. #4
    Grudge AOD Member AOD_Caliber's Avatar
    Rank
    Corporal
    Division
    Jedi Knight
    Status
    Active
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    City of Delusion
    Age
    21
    Posts
    1,382

    Default

    Yes and that didn't work either rip



  5. #5
    _____#2_____
    AOD_Derek Jeter's Avatar
    Rank
    Sergeant
    Division
    Jedi Knight
    Status
    Active
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Atlanta, Georgia
    Posts
    1,177

    Default

    What has changed about your pc since it stopped workin?

  6. #6
    Grudge AOD Member AOD_Caliber's Avatar
    Rank
    Corporal
    Division
    Jedi Knight
    Status
    Active
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    City of Delusion
    Age
    21
    Posts
    1,382

    Default

    Nothing that I can think of. I haven't had any recent downloads between the other night and now.



  7. #7
    Its not what you know or who you know, its what you know about who you know AOD Member AOD_Nithren's Avatar
    Rank
    Specialist
    Division
    Jedi Knight
    Status
    Active
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Portland, Oregon
    Age
    31
    Posts
    335

    Default

    Did you play the beta at all? If so I would try removing everything from the beta install to be sure.
    Sounds like its looking at a directory that doesn't have those files, maybe the install path in the launcher is screwed up?



    "I took a calculated risk but forgot I suck at math." - Abel

  8. #8
    I am the bone of my sword, Steel is my body and fire is my blood. AOD Member AOD_Fang's Avatar
    Rank
    Lance Corporal
    Division
    Battlefront II
    Status
    On Leave
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    England
    Posts
    2,030

    Default

    in the time this takes, just remove every file into a folder somewhere, and redownload everything
    "Now, let everything vanish into the sweet fog of illusion." - Ameno-Sagiri

    I do make signatures as practice material at this time, leave me a PM.

  9. #9
    Banned from Forums Zeus121's Avatar
    Rank
    Forum Member
    Division
    None
    Status
    Active
    Join Date
    Feb 2016
    Age
    25
    Posts
    25

    Default

    Quote Originally Posted by AOD_Caliber View Post
    So for the past few weeks, I've been getting errors when hopping onto Pande. I always crash at least once but manage to still get back into the game eventually. Now I can't get into the server at all. If I use the launcher, I get an error stating that I'm using V1.3 while the server uses 1.3.2. Though when MB2 loads, it says in the corner that it's V1.3.2. If I use mbii.x86, which I've been using for months now and haven't had issues, it crashes upon Awaiting Gamestate with the following error:

    Spoiler
    74757 files in pk3 files

    WARNING: You are missing some files referenced by the server:
    MBII/MBII_Mac.pk3
    MBII/MBII.pk3
    MBII/MBAssets3.pk3
    MBII/mb2_sb_destroyer.pk3
    MBII/mb2_BF_Geonosis.pk3
    MBII/02_MovieGameMappack.pk3
    You might not be able to join the game
    Go to the setting menu to turn on autodownload, or get the file elsewhere


    VM_Create: uix86.dll failed!
    VM_CreateLegacy: uix86.dll failed!
    *******************
    ERROR: VM_CreateLegacy on ui failed
    ********************
    VM_Create: uix86.dll failed!
    VM_CreateLegacy: uix86.dll failed!
    recursive error after: VM_CreateLegacy on ui failed


    First tried repairing installation; didn't work. Uninstalled and made a clean, full reinstall without adding back any extra files and it still gave me the same error. When I looked into the MB2 folder, I noticed that some of the files that the error mentioned were actually there and some were not. For instance, 02_MovieGameMappack.pk3, MBII.pk3, and MBAssets3.pk3 were in the folder, contrary to the error, but the rest were not. Any help would be greatly appreciated =]
    Are you utilizing Steam for JKA? or the Disc?

  10. #10
    Grudge AOD Member AOD_Caliber's Avatar
    Rank
    Corporal
    Division
    Jedi Knight
    Status
    Active
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    City of Delusion
    Age
    21
    Posts
    1,382

    Default

    Quote Originally Posted by AOD_Fang View Post
    in the time this takes, just remove every file into a folder somewhere, and redownload everything
    Yeah, tbh, I just removed JA and MB2 and clean installed everything. I tried getting on the servers from every angle and through various .exe's. Nothing was working and I kept getting a different problem from each .exe so I said screw it lol. Eventually got it to work again anyway. Thanks everyone for the help




 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
vBulletin Skin By: ForumThemes.com
Top