Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 22

Thread: Long time

  1. #1
    Banned from Forums Eedole's Avatar
    Rank
    Forum Member
    Division
    None
    Status
    Active
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    日本
    Posts
    50

    Default Long time

    I'm sorry to leave here without saying goodbye.
    I've been busy since I joined in College.

    However, I might be able to spend this time to play MBII , with members of AoD.
    My ability of defence will be weak now, but when I came back here, I would like to get better.

    Eedole

  2. #2
    anddrew
    Guest anddrew's Avatar

    Default

    hello eedole~~

  3. #3
    Plan C AOD Member AOD_Markyle's Avatar
    Rank
    Specialist
    Division
    Jedi Knight
    Status
    Active
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1,241

    Default

    Come back anytime.
    - Plan C -

  4. #4
    If you choke a smurf, what color does it turn? Vaxor's Avatar
    Rank
    Forum Member
    Division
    None
    Status
    Active
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1,197

    Default

    Eedole!!!!!!! HAIO!!!!!!!!!!!!! WELCOME BACK!!!!!!!!!!

  5. #5
    Banned from Forums Eedole's Avatar
    Rank
    Forum Member
    Division
    None
    Status
    Active
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    日本
    Posts
    50

    Default

    I came back home yesterday ...Earth Quake.

    By the way, I have destroyed my CD of JKA
    So, I think of getting ISO image from my friend who has one.
    However I'm afraid of playing it. What do you think of it?

  6. #6
    If you choke a smurf, what color does it turn? Vaxor's Avatar
    Rank
    Forum Member
    Division
    None
    Status
    Active
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1,197

    Default

    1st. Are you and your family ok and safe?
    2nd. I think you should play (even if it's your friends jka) when you will be sure everything is ok.
    Good luck and I've hope we will see you soon, take care.

  7. #7
    Banned from Forums Eedole's Avatar
    Rank
    Forum Member
    Division
    None
    Status
    Active
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    日本
    Posts
    50

    Default

    Yeah I encountered the earthquakes at college .

    My family, including my girlfriends, are safe.

    I've heard that MBII executed by ISO image work doesnt let me play it. Is that true?

  8. #8
    If you choke a smurf, what color does it turn? Vaxor's Avatar
    Rank
    Forum Member
    Division
    None
    Status
    Active
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1,197

    Default

    Good good
    Nah, you can play on it (ofc if your multiplayer is working, i had something like that)

  9. #9
    Jedi Knight Recruiter AOD Member AOD_Jaden's Avatar
    Rank
    Corporal
    Division
    Jedi Knight
    Status
    Active
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Texas
    Posts
    1,203

    Default

    Glad to hear you're okay Eedole. :)
    ( ͡╭͜ʖ╮͡ )

  10. #10
    If you ain't makin' waves, you ain't kickin' hard enough!
    AOD_BoomBoomStick's Avatar
    Rank
    Staff Sergeant
    Division
    War Thunder
    Status
    Active
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    the netherlands
    Posts
    3,854

    Default

    just burn iso to cd and play
    you may need a no cd patch if you dont have cd key but it works fine




    For the Angel of Death spread his wings on the blast,
    And breathed in the face of the foe as he passed,
    And the eyes of the sleepers waxed deadly and chill,
    And their hearts but once heaved, and for ever grew still.

  11. #11
    Banned from Forums Eedole's Avatar
    Rank
    Forum Member
    Division
    None
    Status
    Active
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    日本
    Posts
    50

    Default

    All right, thank you.

    But there is sometimes temporarily without electricity because of these earth quakes,
    I would like to join in AoD...but that comes true at least after 1 week.

  12. #12
    Full time Rock'n'Rolla AOD Member AOD_Kale's Avatar
    Rank
    Private
    Division
    Jedi Knight
    Status
    Active
    Join Date
    May 2008
    Location
    City of Lights
    Posts
    2,496

    Default

    Take your time

  13. #13
    Banned from Forums Eedole's Avatar
    Rank
    Forum Member
    Division
    None
    Status
    Active
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    日本
    Posts
    50

    Default

    Bah my friend said to me it doesnt work at all.

    My friend tried DVD decrypter/CD manipulator, but there is only files and no cue files.
    I would like to ask you of what soft you use for burning JKA.

    Or, let me have ISO image of JKA :P (Of course I have one but destroyed it...:P)

  14. #14
    If you choke a smurf, what color does it turn? Vaxor's Avatar
    Rank
    Forum Member
    Division
    None
    Status
    Active
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1,197

    Default

    At last you can.... download jka O_O

  15. #15
    Banned from Forums Eedole's Avatar
    Rank
    Forum Member
    Division
    None
    Status
    Active
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    日本
    Posts
    50

    Default

    Oh my... I downloaded the link Vaxor gave me , but couldn't extract it ...why....WHY!? *sigh*

    Oh with WInRAR, I did it!
    Last edited by Eedole; 03-14-2011 at 10:17 AM.

  16. #16
    If you choke a smurf, what color does it turn? Vaxor's Avatar
    Rank
    Forum Member
    Division
    None
    Status
    Active
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1,197

    Default

    Did you unzip it? o.o

  17. #17
    Banned from Forums Mandalore's Avatar
    Rank
    Forum Member
    Division
    None
    Status
    Active
    Join Date
    Mar 2011
    Age
    21
    Posts
    37

    Default

    Get the ISO image, download and install one of theys, DaemonTools, magicISO or PowerISO theirs plenty more but i find MagicISO easy, Theys are virtual drives that 'trick' the computer into thinking the ISO is running from a disc, it works the same way just install magicISO, click mount and select the ISO file, it should load like a regular disc and you can just click install from the jk3 autorun menu, just make sure you have the disc mounted with MagicISO everytime you want to play or as BoomBoom said, grab one of the many Jk3 v1.1 No-CD Patch's from one of the many sites

    http://www.magiciso.com/tutorials/mi...c-overview.htm - Magic iso select OS and download.

    If any admins/Moderators feel you dont like the way this post is just delete it xD

  18. #18
    If you ain't makin' waves, you ain't kickin' hard enough!
    AOD_BoomBoomStick's Avatar
    Rank
    Staff Sergeant
    Division
    War Thunder
    Status
    Active
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    the netherlands
    Posts
    3,854

    Default

    yeah

    you can use magicISO but then you have to mount it every time you wanna play
    just burn iso to cd with nero instal game run no cd patch and your done
    oh dont forget to get jka update v1.01




    For the Angel of Death spread his wings on the blast,
    And breathed in the face of the foe as he passed,
    And the eyes of the sleepers waxed deadly and chill,
    And their hearts but once heaved, and for ever grew still.

  19. #19
    Banned from Forums Mandalore's Avatar
    Rank
    Forum Member
    Division
    None
    Status
    Active
    Join Date
    Mar 2011
    Age
    21
    Posts
    37

    Default

    You can use MagicISO to install the game you can use a No-CD patch after, or you can just have magicISO load on boat it keeps the same ISO mounted

  20. #20
    If you choke a smurf, what color does it turn? AOD Member AOD_Kenshin's Avatar
    Rank
    Lance Corporal
    Division
    Blizzard Universe
    Status
    Active
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    1,084

    Default

    Hello Eedole! Long time no see! Sorry I'm late but I don't parooze the forums as much as I used to...

    Installing JKA from an ISO is relatively straightforward. I use powerISO to mount ISOs as it doesn't complain much, has shell integration (which you probably don't need), doesn't use much RAM, and can automount ISO's so you don't have to mount them every time you start up. You will be able to play JKA with the ISO mounted in the virtual drive. As they said, make sure you are updated to the 1.01 version of JKA. Skips are iffy with MB2, I never had any luck with them, but they are much smaller than the 700MB ISO you'd have to keep around and mounted all the time. Hope that helps (Not that Mandalore and Vaxor haven't been helpful)!


 
Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
vBulletin Skin By: ForumThemes.com
Top